Custom made

GetYourShirt is een zelfstandige drukkerij die al sinds 1991 bedrukkingen uitvoert. Dit betekent dat wij veel ervaring en groot netwerk hebben. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten textiel en bedrukkingen, maar er is nog genoeg wat wij niet noemen maar wat wel mogelijk is. Ons uitgangspunt is om aan te sluiten bij de wensen van de klant en daarom proberen wij het maximale resultaat uit elke opdracht te halen.

Hoe werkt het?

U hoeft zich niet in te houden, stel vragen, kom met onmogelijke ideeŽn. Dan gaan we samen bekijken hoe we het gewenste resultaat voor elkaar kunnen krijgen. GetYourShirt heeft een groot netwerk, we hebben bijvoorbeeld contacten met fabrieken in Portugal, Turkije, Pakistan en China, waardoor we tot veel instaat zijn.

Voordeel?

Er is veel mogelijk en daardoor kunnen wij er voor zorgen dat elk product voor u op maat gemaakt kan worden.

Milieuvriendelijk?

Binnen GetYourShirt gaan we bewust om met het milieu. We testen regelmatig nieuwe milieuvriendelijke methodes en inkt om te zorgen dat we up te date zijn.

Daag ons uit!

Het GetYourShirt team is niet snel tevreden. We proberen het maximale resultaat uit elke opdracht te halen. Daag ons maar uit om tot het uiterste te gaan! U hoeft zich niet in te houden, stel vragen, kom met onmogelijke ideeŽn. We kijken samen wat we kunnen doen om het gewenste resultaat te krijgen.